Selve vinsmagningen vil bestå af 2 hvidvine, 1 rosé vin og 5 rødvine.
Derefter vil Danhostel dække op med en buffet bestående af:
Forret:
Ristet parmaskinke serveret med pasta svøbt i pesto, svampe risotto og salat.
Hjemmebagt brød med oliventapanade.
Vin: 2017 Chardonnay, IGP, Salento, Puglien, Italien – Producent: Paolo Leo
Hovedretter:
Tomat brassieret kalvespidsbryst, røget ung hane bryst serveret med hvidløgscreme, årstidens garniture, og stegte kartofler.
Vin: 2014 Nero d’Avola Forriero, Sicilien. Producent: Andrero
Dessert:
Citrontærte med bagt marengs, 2 slags lækre oste.
Vin: Riversaltes Ambré Domaine deSainte Suzanne Der vil være mulighed for at købe gode tilbud af vine efter smagningen.
Tid: | Torsdag 25. oktober 2018, kl. 18:30. |
Sted: | Danhostel, Kærvej 70, Sønderborg. |
Pris: | Kr. 350,00 pr. deltager, idet klubben giver et tilskud. |
Tilmelding: | Senest fredag den 19. oktober til Ebbe Larsen på mobil nr. 5122 6990 eller på e-mail: ebbe.larsen@stofanet.dk |
Nyheder