Piemonte smagning 15.11.2017

Nordentoft Wine – (portugisiske vine) har desværre måttet lukke forretningen og derfor kan arrangementet med Sønderborg Vinklub den 15.11.17 ikke gennemføres.

Vi har været heldige – med meget kort varsel – at Damm Vine.DK v/ Jørgen Damm fra Broager har valgt at sige ja til at lave et arrangement for Sønderborg vinklub. Samme tid og samme sted som. Det var oprindeligt planen, at vi ville have lavet et arrangement med Damm Vine.DK i løbet af 2018.

Aftenens smagning bliver dog ikke med portugisiske vine, men derimod skal vi en tur til Piemonte i det norditalienske. Piemonte er umiddelbart mest berømt for sine Barolo og Barbaresco vine, men også Barbera vinene er blevet meget populære. Området er herudover også kendt for sine søde Moscato d`Asti vine. På hvidvinssiden er det den lokale Arneis drue som gør sig gældende men også den internationalt kendte Chardonnay drue giver gode resultater i området.

 Alt i alt har Piemonte meget at byde lige fra tørre til søde mousserende vine, spændende hvidvine, frugtige og relativt lette Barbera vine, til de mere kraftige fadlagrede Barbera vine og ikke mindst de kraftige og tanninske Barolo og Barbaresco vine.

Damm Vine.Dk importerer vine fra mindre producenter i området hvor han lægger meget vægt på de tætte relationer til producenterne. De sælger primært til private kunder. Jørgen Damm glæder sig til at møde klubbens medlemmer og præsentere sine vine.

Vi håber på jeres opbakning til dette arrangement.

NB: De medlemmer som allerede har tilmeldt sig smagningen med Nordentoft Wine er naturligvis fortsat tilmeldt smagningen med Damm Vine.dk. Ønsker I mod forventning ikke at deltage beder vi jer om at melde tilbage.

 

Tid:

Onsdag den 15. november 2017, kl. 18:30

Sted:

Danhostel, Kærvej 70, Sønderborg

Pris:

325,00 kr. / deltager.

Tilmelding:

Senest onsdag, den 8. november til Tonny Fedders på tlf.

 2325 8961 eller kontakt pr. e-mail