- S Ø N D E R B O R G   V I N K L U B -
Forside
Leksikon
Bestyrelsen
Vedtægter
Smagelister
Kalender
Links
Om

OKTOBER 2011

Dato: 26-10-2011 Tidspunkt: 18.30
Til bords med vin oplevelserne
Per W. Stryger, skribent og vinkender

Vi danskere forbinder ofte hygge med mad og vin. Men de færreste mestrer disciplinen at kombinere disse to ting optimalt. Det er også svært, og næsten en kunst i sig selv.
Per W. Stryger vil lede jer gennem en verden af smagsindtryk - hvilke nuancer der findes i de enkelte druer, balancen mellem sødme og syre og hvilke retter der bedst ledsager vinene.
Per W. Stryger er til daglig luftkaptajn, og er i fritiden inkarneret vin entusiast. Per underviser de kommende vinbranchefolk f.eks. Skjold Burne, Holte Vin lager m.fl. på Mommark Handelsskole (B. C. Syd), vinekspert på DR P4 Syd ved Torben Ølholm mm.
Der bliver også god plads til spørgsmål fra deltagerne.

Undervejs vil Danhostel anrette en specielt tilpasset buffet med passende smags temaer:

Forretter:
Let røget kylling serveret med krydderurter
Torsk bagt med speck, æbler og ferskner
Salat
Hjemmebagt brød

Kød serveret som smagsprøver i skiver:
Helstegt dyrekølle
Grillet kalvetyksteg
Barbeque spareribs af kalv

Dessert:
Fløde panacotta med vanille samt bærkompot med honning


Tid: Onsdag den 26. oktober 2011, 18.30
Sted: Danhostel, Kærvej 70, Sønderborg (Sønderborg Vandrerhjem)
Pris: 300 kr. / deltager (idet klubben giver tilskud)
Tilmelding: Senest onsdag den 19. oktober 2011 til Preben på tlf. 28 21 88 15 eller e-mail preben@sonderborgvinklub.dk
Kalender


Nyheder

OBS: Ny hjemmeside er oprettet

Sønderborg Vinklub (c) 2003-2014