Forside Leksikon Bestyrelsen Vedtægter Smagelister Kalender Links Om
|
OKTOBER 2011
Dato: 26-10-2011 |
Tidspunkt: 18.30 |
Til bords med vin oplevelserne Per W. Stryger, skribent og vinkender
|
Vi danskere forbinder ofte hygge med mad og vin. Men de færreste mestrer disciplinen at kombinere disse to ting optimalt. Det er også svært, og næsten en kunst i sig selv.
Per W. Stryger vil lede jer gennem en verden af smagsindtryk - hvilke nuancer der findes i de enkelte druer, balancen mellem sødme og syre og hvilke retter der bedst ledsager vinene.
Per W. Stryger er til daglig luftkaptajn, og er i fritiden inkarneret vin entusiast. Per underviser de kommende vinbranchefolk f.eks. Skjold Burne, Holte Vin lager m.fl. på Mommark Handelsskole (B. C. Syd), vinekspert på DR P4 Syd ved Torben Ølholm mm.
Der bliver også god plads til spørgsmål fra deltagerne.
Undervejs vil Danhostel anrette en specielt tilpasset buffet med passende smags temaer:
Forretter:
Let røget kylling serveret med krydderurter
Torsk bagt med speck, æbler og ferskner
Salat
Hjemmebagt brød
Kød serveret som smagsprøver i skiver:
Helstegt dyrekølle
Grillet kalvetyksteg
Barbeque spareribs af kalv
Dessert:
Fløde panacotta med vanille samt bærkompot med honning
|
|
Tid: |
Onsdag den 26. oktober 2011, 18.30 |
Sted: |
Danhostel, Kærvej 70, Sønderborg (Sønderborg Vandrerhjem) |
Pris: |
300 kr. / deltager (idet klubben giver tilskud) |
Tilmelding: |
Senest onsdag den 19. oktober 2011 til Preben på tlf. 28 21 88 15 eller e-mail preben@sonderborgvinklub.dk
|
|
|
|